• Voedingsadvies

    Het juiste advies op maat

Professionele hulp bij het afvallen

Vanaf april 2018 staat Simone Maaswinkel voor u klaar om u te helpen uw ideale gewicht te bereiken. Simone zal bij Newstyle Healthcenters starten met o.a. de 8 weekse afvalrace en afvallen in groepsverband. Kortom voor voedingsadvies kan je bij Simone terecht.

Even voorstellen

Ik ben Simone Maaswinkel, 50 jaar en moeder van 4 heerlijke jongens.

Meer dan 30 jaar zit ik in het fitness vak, waaronder vooral groepslessen, zoals aerobics, steps, tae-bo en tot op heden spinning. 25 jaar ben ik gewichtsconsulent en begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband.voedingsadvies

Ook ben ik al 8 jaar sportvastencoach (daarbij train je je lever en spieren in 10 dagen van een suiker naar een vetverbranding), voor het verliezen van buikvet, van suikerverslaving afkomen, sportprestaties verbeteren e/o resetten van je stofwisseling.

Nieuw is de afvallen door ontgiften kuur, voor mensen, die heel moeilijk afvallen, hormonale disbalans, suikerverslaving, ongezonde levensstijl, vaak hoofdpijn, ontstekingen hebben of chronisch moe zijn. Een 10 daags zeer succesvol concept ook. Binnenkort rond ik de opleiding suppletiespecialist af en kan ik inspelen op persoonlijke tekorten en die aanvullen. Elk mens is immers uniek!

Ik luister naar jouw verhaal en gebruik mijn kennis, ervaring, spontane coaching, om een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat geeft mij een enorme voldoening.

Vanaf 1 april (geen grapje) ga ik bij Newstyle starten met de 8 weekse afvalrace, in groepsverband afvallen, wegen/meten, thema bespreken en sporten. Je krijgt een heel toegankelijk voedingsschema op maat, op jouw lichaamssamenstelling/dagelijkse activiteiten gemaakt. De rest van de familie kan prima mee eten!

Daarna volgen nog sportvasten challenges, ontgiften in groepsverband en meer………
Binnenkort meer op facebook en website, wanneer ik waar en op welk tijdstip aanwezig ben. Ben je nieuwsgierig en wil je alvast meer informatie of heb je vragen, mail mij dan naar simonemaaswinkel67@gmail.com

Op naar een slanke zomer, tot snel!!!!

Groetjes Simone