fbpx
  • Newstyle FAQ

    Veel gestelde vragen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Social Media

FAQ

Lidmaatschap

De kosten variëren per abonnementsvorm en worden lager bij langere abonnementsperioden of vooruitbetaling. De tarieven kunt u vinden op de tarieven-pagina of op de prijslijsten die u bij de balies van onze locaties vindt.

Dat varieert per abonnementsvorm. Laat u door onze medewerkers informeren over de mogelijkheden. Wij bieden onbeperkt Betaalbaarsporten abonnementen aan maar ook Daluren en 1x per week abonnementen waar wel restricties aan verbonden zijn.

Na afloop van de abonnementsperiode van 12, 28, 52 of 104 weken loopt uw abonnement automatisch maandelijks door en is vanaf die datum maandelijks opzegbaar. Bij opzegging dient u rekening te houden met een maand opzegtermijn.

Alle Newstyle abonnementen zijn inclusief groepslessen met uitzondering van de Voordeeluren abonnementen. Voordeelurenabonnementen zijn inclusief fitness, Small Grouptraining, cardio, douches, sauna en lockers, maar exclusief groepslessen.

Ja, voor alle abonnementen geldt dat gebruik van kluisjes, douches, kleedruimtes en sauna gratis in uw abonnement zit.

Nee, voor deze twee diensten betaalt u extra. U kunt voor de kinderopvang vooruit reserveren, voor de zonnebank kunt u een afspraak aan de balie maken. Wilt u kinderopvang en zonnen in uw abonnement, dan kunt u het beste een VIP-pakket met meerdere voordelen aanschaffen.

Meer informatie over het VIP-pakket vind u hier.

Een VIP pakket is persoonsgebonden en u kunt het aanvullend op uw sportabonnement afsluiten.

VIP pakket
Bij elk abonnement de 1e termijn van 4 weken gratis, daarna € 5,00 per week*.
Inclusief koffie en luxe koffie, thee, 2 zonnebank sessies per week en kinderoppas op diverse clubs.
*Vraag naar de voorwaarden.

VIP pakket plus
Bij elk abonnement de 1e termijn van 4 weken gratis, daarna € 6,00 per week*.
Het uitgebreide VIP Pakket Plus, met als extra gebruik van Belly Attack. Belly Attack is hét middel voor aantrekkelijke figuurcorrectie. Boek dubbel resultaat in één uur Work- Out.
*Vraag naar de voorwaarden.

Zonder opzegging binnen de eerste 4 weken loopt het VIP pakket door voor de duur het afgesloten abonnement. Na deze termijn is uw VIP Pakket maandelijks opzegbaar, net zoals uw abonnement.

Opschorten is van toepassing op al onze eenpersoons abonnementen die staan vermeld op onze prijslijst*. U kunt 12 weken per jaar opschorten verdeeld over maximaal 3x per jaar. Bij een opschorting wordt de einddatum van een abonnement aangepast. U kunt een verzoek tot opschorting mailen naar: ledenadmin@newstylehealthcenters.com . U ontvangt per mail een bevestiging. Voor het opschorten wordt per opschorting € 5,00 in rekening gebracht.

*vraag onze ledenadministratie naar de voorwaarden.

Dit kunt u aan de balie regelen middels een uitschrijf formulier. Tevens kunt u mailen naar onze Ledenadministratie: ledenadmin@newstylehealthcenters.com  onder vermelding van uw volledige naam en geboortedatum. U dient rekening te houden met minimaal een maand opzegtermijn. Eventuele openstaande posten dienen voor de opzegdatum te zijn voldaan.

Dit is alleen mogelijk wanneer u aantoonbaar verhuist buiten een straal van 15 km. van een Newstyle vestiging of wanneer u om aantoonbare medische redenen niet meer kunt sporten. Bij verhuizing wordt een afkoopsom in rekening gebracht evenals een verrekening van genoten kortingen bij bv. een actieabonnement.

Dat kan zeker. Wij bieden hier verschillende abonnementsvormen voor aan. Een gezin, familie of studentenhuis kan gezamenlijk inschrijven. Iedereen schaft een eigen pas aan en heeft daarmee de mogelijkheid om op elk moment van de dag zelfstandig te sporten. Kinderen van 14 tot 20 jaar kunnen ook bij één ouder worden bijgeschreven op een Standaard onbeperkt abonnement. Tussen de 14 en 16 jaar kan een kind alleen sporten onder begeleiding van een ouder.

Jazeker. Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Het Studentenhuis collectief biedt aan maximaal 4 of 8 medebewoners van een studentenhuis de mogelijkheid om zich gezamenlijk in te schrijven voor een zeer scherpe prijs. De voorwaarden vindt u hier terug.

Faciliteiten

Op onderstaande locaties is op aangegeven dagen en tijden kinderoppas aanwezig.

Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Oudwijk

Ma en vrij: 08.45 – 12.15

Wo: 08.45 – 12.15

Zat, zon: 09.00 – 12.00

Utrecht/Maarssen

Ma t/m vrij: 08.45 – 11.45

Zat: 08.45 – 12.45

Zon: 08.45 – 13.45

Leidsche Rijn

Ma, wo, vrij: 08.45 – 11.45


Zat: 09.00 – 11.45

Zon: 09.00 – 12.30

Vianen

Ma, wo,vrij, zo: 09.00 – 12.00

Nieuwegein

Ma, di, wo, do, vrij: 08.45 – 12.00
Zat: 09.00 – 12.00

Het beschikbare gewicht aan dumbbells of plateloaded apparatuur verschilt per locatie. In basis gaan dumbbells tot 40 kilo, maar op de locaties Utrecht/Maarssen en Zuilen kunt u alleen in speciaal ontwikkelde zones zwaarder trainen. Hier is het ook toegestaan te trainen met halterhemdjes en caps.

Met uitzondering van Vianen en Nieuwegein zijn de sauna’s gescheiden en bevinden zich in de kleedkamers. Voor saunabezoek dient u zich in te schrijven. Ondergoed en zwemkleding is in de sauna niet toegestaan. U tekent een saunareglement bij inschrijving.

Bijna alle locaties zijn voorzien van zonnebanken, in type variërend van staande en liggende zonnebanken en gezichtssbruiners.

U kunt bij de balie aangeven dat u gebruikt wenst te maken van de kinderoppas. Wanneer u een VIP add-on heeft dat kunt u op deze website een account aanmaken en vervolgens met de MyLogifit App. of via deze pagina reserveren. Heeft u geen VIP add-on en betaalt u de kinderoppas per bezoek;  dan is het nog mogelijk om te reserveren. Onze medewerkers aan de balie maken een aanpassing op uw account.

Ten eerste dient u een account aan te maken op deze website met als gebruikersnaam uw pasnummer en uw geboortedatum als wachtwoord. Wanneer het account is aangemaakt kunt u op deze website ( linker kolom) voor de groepsles reserveren of via de Mylogifit App deze kunt u downloaden en vervolgens via de app reserveren. U kunt alleen reserveren als u lid bent en een account in ons systeem hebt aangemaakt. U kunt 2 weken vooruit reserveren voor 3 dezelfde lessen op dezelfde locatie. Tot een uur van te voren kunt u uw reservering ongedaan maken. Meldt u zich niet af dan zullen wij u eenmalig waarschuwen. Bij herhaling brengen wij € 9,50 in rekening. U heeft immers een plaats bezet gehouden waardoor een ander lid niet kon deelnemen aan de les.

Bij Newstyle geloven wij in persoonlijke begeleiding. Op iedere locatie is er daarom op gezette tijden gratis begeleiding aanwezig. U kunt trainen aan de hand van een op maat gemaakt schema. Dit schema wordt op uw aanvraag regelmatig ververst. Wilt u extra intensieve of gespecialiseerde begeleiding, dan kunt u kiezen voor Personal Training.

Op alle vestigingen zijn douches, sauna’s en lockers aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

Betaling

De betalingen verlopen per automatische incasso en worden voor alle clubs met uitzondering van Maarssen maandelijks geïncasseerd. De tarieven zijn gebaseerd op 4 wekelijkse termijnen wat resulteert in 13 incasso’s per jaar; eens per jaar wordt tweemaal in een maand geïncasseerd.

Een extra incasso kan verschillende redenen hebben. Deze incasso betreft ofwel een deelbetaling aan het einde van uw abonnement, administratiekosten voor een administratieve wijziging aan uw abonnement, opschortkosten, een boete voor het niet tijdig afmelden van een groepsles ofwel de dertiende termijn.

Bij een gelijktijdige afschrijving van de dertiende termijn kunt u op uw afschrift zien over welke verschillende periodes wordt geïncasseerd.

Wanneer het niet duidelijk is, neemt u dan contact op met de ledenadministratie voordat u storneert om te voorkomen dat u bij onrechtmatige storno een betalingsherinnering ontvangt

Een deelbetaling kan aan het einde van het abonnement plaatsvinden. Wanneer het abonnement door u wordt beëindigd, en de einddatum midden in een betaalperiode valt, dan incasseren wij niet de volledige periode.

U kunt dergelijke kosten per pin aan de balie betalen of een tegoed op uw account laten zetten waarop het verrekend wordt.

Blijf bewegen bij Newstyle

Wegens de Corona maatregelen is binnen sporten tot en met 15 maart 2021 tijdelijk niet mogelijk. Natuurlijk kunt u blijven gebruik maken van ons online aanbod en ons outdoor aanbod.

Outdoor Fitness

Kom buiten sporten bij Newstyle. Bekijk het outdoor fitness rooster van uw club in de MyLogifit app.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws en onze Facebook en Instagram pagina.