fbpx
  • Newstyle groepslessen

    Het grootste aanbod van NL

Social Media

Aanbod groepslessen

  • Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland
  • Meer dan 400 lessen per week.
  • Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen.
  • Voor ieder sportdoel is er een les.
  • Gecertificeerde Les Mills instructeurs zorgen voor hoge kwaliteit van de lessen.
  • U kunt twee weken van te voren online voor de lessen reserveren.
  • Small Group Trainingen, waarin u in een kleine groep functioneel traint.

Shape & Kracht

Bodypump is een les waarbij je spierversterkende oefeningen doet met behulp van een halterstang.  Het maakt je lichaam sterker en het vormt je lichaam. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de fitnesszaal.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

body pump

Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert en je figuur er daardoor beter uitziet. Bij deze trainingsvorm worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten en dynabands gebruikt. De les begint met een cardiotraining (low impact aerobics) gevolgd door milde krachtoefeningen waardoor je het hele lichaam traint.

Duur: 55 min. Niveau: 2

body shape

Kenmerkend voor Bodyshape is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert en je figuur er daardoor beter uitziet. Bij deze trainingsvorm worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten en dynabands gebruikt. De les begint met een cardiotraining (low impact aerobics) gevolgd door milde krachtoefeningen waardoor je het hele lichaam traint.

Duur: 55 min. Niveau: 2

core complete

CX Worx is een coretraining met elastieken en losse halterschijven. Je werkt in een kleinere groep en de instructeur biedt meer persoonlijk aandacht dan bij andere lessen. CX Worx is daarmee een combinatie tussen een groepsles en een Personal Trainings sessie. CX Worx concentreert zich op alles wat tussen schouder en billen zit. Het werkt preventief tegen blessures.

Duur: 30 min. Niveau: 4

cx work

GRIT strength is een uitdagend en uniek trainingsprogramma voor je gehele lichaam. GRIT strenght is gebaseerd op HIIT-principe, wat staat voor High Intensity Interval Training, een extreem intensieve training met verbrandings- en herstelmomenten die ervoor zorgt dat ook na de training de vetverbranding nog doorgaat. De hoge intensiteit verbetert niet alleen je conditie, maar levert een snellere vetverbranding op met behoud van spiermassa. Bij GRIT maak je gebruik van gewichten, een stepplatform en explosieve en krachtige bewegingen.

Duur: 30 min. Niveau: 5

grit strength

Deze les is een combinatie van zowel kracht- als cardio training en gericht op het beter en energieker functioneren in het dagelijkse leven. NI is een mildere vorm van GRIT of CrossFit. De invulling verschilt per instructeur. Maar in het algemeen wordt er gebruik gemaakt van krachtoefeningen met gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Duur: 55 min. Niveau: 3

newstyle intensity

Newstyle outdoor is onze eigen unieke variant van Bootcamp.
Je kunt deze les omschrijven als een eenvoudig te volgen, maar intensieve cardio en spierkracht workout. De oefeningen vormen je lichaam en stimuleren je mentaal èn fysiek. Het vetpercentage vermindert, terwijl de hoeveelheid spieren toeneemt. Je doorzettingsvermogen verbetert, net als je conditie en mentale weerbaarheid.

newstyle outdoor bootcamp

Bij deze les komen je grote spiergroepen aan bod; buik, billen, benen en de rug. De oefeningen zorgen ook voor de verbetering van je houdingsspieren. Je doet de basic buikspieroefeningen, been- en billenspieren ontwikkel je met lunges, squats en de hiplift.

Duur: 45 min. Niveau: 2/3

newstyle_shape

XCO staat voor extreme core training. Tijdens deze buik- en rugtraining wordt er gebruik gemaakt van een buis (Xco-Trainer) met een bewegende massa erin. Hiermee wordt weerstand gecreëerd, waardoor de spieren extra worden aangesproken. Door de verschillende maten kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

Duur: 45 min. Niveau: 3/4

xco

BODY & MIND

Bent u ouder dan 55 jaar? Dan is onze 55+ yogales misschien iets voor u.
U krijgt op gepast niveau les onder begeleiding van een Yoga docente.
De verschillende oefeningen zijn gericht op het soepel maken en houden van uw spieren en gewrichten.
De les is een mix van Power-, Hatha- en Yin Yoga.

55+ yoga

Ashtanga Yoga is een zeer bewegelijke en dynamische Yoga vorm. Bij Ashtanga Yoga volgt de docent bepaalde series. Anders dan bijvoorbeeld bij Poweryoga waarbij de docent vrij is om de les naar eigen wens in te vullen.

Ashtanga verwijs naar de acht takken die binnen de Yoga worden onderscheiden. Iedere tak heeft een eigen thema. Elke houding in de Ashtanga Yoga wordt op dezelfde manier ingezet, vastgehouden en afgesloten. Iedere houding start met de rechterkant, waarna de linkerkant wordt gedaan.
Elke asana (houding) is verbonden met een kijkrichting, dit wordt ook wel de Drishti genoemd. Hiermee traint u uw concentratie-vermogen tijdens de houdingen.

ashtanga yoga

Bodybalance is een training met Yoga, Tai Chi en Pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek cre?ren een holistische training die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Duur: 60 min. Niveau: 3/4

bodybalance

Easy Flow Yoga is een zachtere, minder zware vorm van Yoga. Easy Flow Yoga behoudt de bekende Yoga flow, maar met een verlaagde intensiteit. Hierdoor is Easy Flow Yoga toegankelijk voor ieder niveau (zowel beginners als gevorderden). In deze les wordt er gevarieerd met de houdingen en wordt het accent gelegd op de adem en de energiesloten in het lichaam.

easy flow yoga

Bij Hatha Yoga is het lichaam het uitgangspunt. Hatha Yoga is de basis van alle andere lichamelijke vormen van Yoga. Ha-Tha betekent waarheid. Hatha Yoga bestaat uit asanas’s (d.w.z. lichaamshoudingen), pranayama’s (ademhalingsoefeningen) en tenslotte zelfbewustwording. In de Hatha Yoga richten de lichaamshoudingen zich op het hele lichaam en wel op alle zintuigen, alle organen, het hormonale systeem, het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de spieren en de botten. Met Hatha Yoga kun je door uitgebalanceerde oefeningen, bewuste ademhaling en geestelijke concentratie meer evenwicht brengen tussen lichaam en geest. De lichamelijke oefeningen zorgen voor een groter, innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit. Hatha Yoga is een rustige, meditatieve vorm van Yoga, met ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet.

hatha yoga

In één woord: beweging. Deze pure Pilatesmethode is een zachte en effectieve bewegingsvorm die in het begin van de 20e eeuw is ontwikkeld door Joseph H. Pilates. Deze bewegingsvorm wint steeds meer aan populariteit omdat hij zulke goede resultaten oplevert. Doel van Pilates is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam.

klassiek pilates

Perfect Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een sterk en sportief lichaam.  Het bestaat uit grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Perfect Pilates richt zich ook op een stevige en stabiele rug. De les is daardoor geschikt voor beginners en gevorderden maar ook voor mensen met rugklachten. De sleutelwoorden bij Perfect Pilates zijn: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing.

perfect pilates

Pilates is een rustige oefenmethode voor het hele lichaam. De nadruk ligt op een correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Bij pilates gebruik je de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van je kracht. Hierdoor kan de rest van het lichaam vrij bewegen. Dit alles op rustige achtergrondmuziek. Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden, ongeacht het fysieke niveau of eerdere bewegingservaring.

Duur: 55 min. Niveau: 1/2/3

pilates

Speciaal voor de sportscholen heeft Debbie Jenner ”Ground Control-PILATES®” ontwikkeld. Dit is een Pilatesles met hier en daar aanpassingen zodat er veel variatie mogelijk is. De instructeur maakt leuke en uitdagende mini-series van oefeningen op muziek waar ook diverse hulpmaterialen zoals elastieken, ballen en gewichtjes bij kunnen worden gebruikt.

pilates groundcontrol

Poweryoga sluit mooi aan bij de huidige trend van onthaasting en de groeiende behoefte aan een gezonde geest in een sterk lichaam. Hoewel de Amerikaanse Poweryogagoeroe Bryan Kest de nadruk legt op de interactie tussen lichaam en geest, is er niets spiritueels aan deze sportieve variant van Yoga.
Het is een sport die onmiskenbaar leidt tot een krachtig en soepel spierstelsel en een goede conditie, omdat de deelnemer steeds flink in beweging is. Poweryoga is goed voor iedereen. Jong, oud, stijf of getraind: iedereen doet mee in eigen tempo en op eigen niveau. Eén waarschuwing: ga niet te ver. Poweryoga mag geen pijn doen.

power yoga

Slow Flow Yoga is een zachte, vloeiende yogales, gebaseerd op de Hatha Yoga. In deze les draait het voornamelijk om ontspanning, herstel en de energiestromen in het lichaam.

In de les wordt veel aandacht besteed aan opwarming van de spieren en gewrichten. Ook wordt veel nadruk gelegd op het uitvoeren van de houdingen.

Slow Yoga is geschikt voor iedereen die ontspanning zoekt, mensen met (lichamelijke) klachten en beginnende yoga-beoefenaars.

slow yoga

Bij Yin Yang Yoga worden twee Yoga vormen gecombineerd. Deze yoga vorm combineert de Yin met de Yang.

Bij Yin Yoga worden houdingen langer vastgehouden. Dat versterkt bindweefsel en versoepeld gewrichten. Daarnaast worden door het lang vasthouden van de houdingen ook de diepliggende spieren aangesproken.

Yang Yoga is een meer dynamische vorm van Yoga, vergelijkbaar met elementen uit de Vinyasa Yoga of Poweryoga.
Door de twee vormen met elkaar te combineren, versterken zij elkaar.

yin yang yoga

In deze les worden elementen uit de Hatha Yoga gebruikt. Statische asana’s (houdingen) worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen. Dit gecombineerd met de Yin elementen, het langer vasthouden van een houding. De indeling van de les kan verschillen per docent. Die is bij deze vorm vrij om haar eigen focus te bepalen.

yin yoga mix

Yoga is een les voor iedereen waarin de docent verschillende niveau’s aangeeft. Leer het lichaam verschillende spieren te spannen en te ontspannen. Bepaal zelf de intensiteit in de bewustwording van lichaam en geest.

Duur: 55 min. Niveau: 1/2/3

yoga

SMALL GROUP TRAINING

Bent u ouder dan 50 jaar? Dan is onze 50+ les misschien iets voor u. U sport onder begeleiding van een instructeur op gepast niveau. De verschillende oefeningen zijn gericht op het voorkoming van gewrichtsklachten en hart- en vaatziekten en het versterken van de longen en botten.

50 fit

Kenmerkend voor BBB is dat alle spieren en spiergroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert en je figuur er daardoor beter uitziet. Bij deze trainingsvorm worden vaak hulpmiddelen als lichte gewichten en dynabands gebruikt. De les begint met een cardiotraining (low impact aerobics) gevolgd door milde krachtoefeningen waardoor je het hele lichaam traint.

bbb

Op verschillende locaties worden buikspierkwartieren gegeven. In 15 minuten worden alle buik- en lagerugspieren behandeld.
De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus, iedereen kan mee doen. De buikspierkwartieren worden gegeven door onze instructeurs. Zij kunnen u altijd adviseren over de oefeningen en deze aanpassen naar uw gewenst niveau.

newstyle buikspier kwartier

Tijdens de circuit training behandelt u verschillende spiergroepen op fitnessapparatuur. U werkt met een circuit, dus meerdere apparatuur na elkaar. In een relatief korte tijd komen zo alle spiergroepen aan bod.

Doordat u onder begeleiding staat van een instructeur bent u verzekerd van een goede en veilige training.

newstyle circuit training

Waarbij u tijdens het reguliere buikspierkwartier de buikspieren vooral gebruikt om de romp wél te laten bewegen (sit-ups e.d.), probeert u tijdens de deze coretraining de romp juist niet te laten bewegen onder druk. U kunt hierbij denk aan het uit balans brengen van het lichaam, waarbij de rompspieren ervoor zorgen dat u niet omvalt. Op die manier zorgt deze training voor extra kracht en stabiliteit in de rompspieren. Dit vertaalt zich naar meer stabiliteit, betere trainingsprestaties en een verminderde kans op blessures.

newstyle core training

Functional training vindt zijn oorsprong in de fysiotherapie. Daar wordt het gebruikt om blessures te verhelpen door het oefenen in dagelijkse bewegingen. De bewegingen hierbij komen overeen met de bewegingen die de beoefenaar in het dagelijks leven gewend is uit te voeren, met de bijpassende intensiteit.

In fitness vertaalt een dergelijke training zich tot het trainen in groepsverband, met dagelijkse bewegingen in korte perioden. Duwen, trekken, tillen, springen, rennen en klimmen. De intensiteit varieert per persoon en is daarom voor iedereen toegankelijk.

Functional training is een ondersteuning van het beoefenen van andere sporten , maar ook van het bewegen in het dagelijks leven. Het helpt blessures te voorkomen en de lichaamsstabiliteit te versterken.

Er worden nu een zestig Functional Trainingsessies aangeboden op de vestigingen Ambachtsweg, Van de Goesstraat/Croeselaan, Thorbecke, Leidsche Rijn, Oudegracht, Zuilen, De Meern, Vianen en Leiden.
Meerdere vestigingen zullen ook een Functional Trainingzone krijgen.

newstyle functional traininig

Een Kettle Bell is een los gewicht dat u gemakkelijk kunt vasthouden door de handgreep die er aan zit. Deze gemakkelijke greep biedt vele mogelijkheden voor het trainen met gewicht.
In de les doet u verschillende oefeningen met deze Kettle Bell. Voor sterkere armen, benen en buik en voor een betere balans.

newstyle kettle bell training

Haal meer uit uw wintersportvakantie! Door het volgen van deze fitness instructieles heeft u een ideale fysieke voorbereiding op uw wintersportvakantie. Deze les bestaat uit oefeningen waarbij die specifieke spieren worden getraind die u tijdens het skieën gebruikt.  En natuurlijk worden de balans- en coördinatie-oefeningen niet vergeten. Deze les is geschikt voor alle niveaus of u nu net begint of gevorderd bent.

newstyle ski fit

Met TRX werkt u met de special TRX banden. De banden kunnen in principe overal worden gebruikt. Zolang u maar een sterke stang heeft om ze aan te bevestigen. Bij TRX werkt u met uw eigen lichaamsgewicht. Hangend aan de banden kunt u allerlei verschillende oefeningen doen voor al uw spiergroepen.

In groepsverband en onder begeleiding van een instructeur leert u wat een TRX allemaal voor u kan doen.

Groeps-TRX trainingen vindt u nu op de Ambachtsweg en Bisonspoor. Op vele andere vestigingen kunt u zelfstandig of onder begeleiding met het systeem werken.

TRX is ook een vast onderdeel van Functional Training.

newstyle trx

ZwangerFit is een groepsles voor zwangere en pas bevallen dames. Met ZwangerFit kan al vroeg worden gestart (vanaf 12 weken) en kan gedurende de gehele zwangerschap worden gedaan. Ook na de bevalling is het fijn om met deze les weer op te starten.

De les bestaat uit specifieke oefeningen op een matje waarbij de bekkenbodem, schuine buikspieren en billen aan bod komen. Vervolgens zal de les gericht zijn op krachtoefeningen gericht op de benen en het bovenlichaam. Oefeningen die worden gedaam zijn onder andere squats en push ups. Ook krijgt iedereen een setje gewichten.
Afsluitend worden oefeningen gedaan gericht op de houding. Daarmee is ZwnagerFit een perfecte voorbereiding op de bevalling. De les is toegankelijk voor startende sporters en gevorderde sporters.

Duur:45 min

newstyle zwangerfit

De naam zegt het al. Deze Pilates-les is speciaal voor zwangere dames. Bevallen is een top(sport)prestatie. Hoe beter je conditie is, hoe gemakkelijker en soepeler de bevalling vaak verloopt. Met deze les wordt het lichaam in goede conditie gebracht.

newstyle zwangerschaps pilates

Dance

Bodyjam is een cardio training in de vorm van een dansles met invloeden uit onder andere Streetdance, Latin en Hiphop. Bodyjam is een veel intensievere les dan Sh’Bam en vereist wel wat ervaring in dans.

Duur: 60 min. Niveau: 3/4

newstyle bodyjam

Dance & House is vergelijkbaar met SH’BAM. Tijdens deze les bent u echt aan het dansen. U verbrand calorieën, werkt aan uw uithoudingsvermogen én ontwikkeld een perfect ritmegevoel.

Doordat Dance & House een freestyle les is, kan de instructeur steeds variëren met de choreografieën. Hierin verschilt Dance & House met SH’BAM waarbij steeds voor een bepaalde tijd met dezelfde choreografie wordt gewerkt.

newstyle dance house

Dance & Shape is een combinatie tussen Bodyshape en dansen. Op een vrolijke manier worden de verschillende spiergroepen in het lichaam aangesproken en getraind.

newstyle dance & shape

SH’ BAM is een eenvoudige dansles. U leert een eenvoudige choreografie aan, die u steeds herhaalt. Met SH’ BAM leert u dansen. U verbrand daarmee op een leuke en zeer ritmische manier calorieën.

Duur: 45 min. Niveau: 1/2

newstyle shbam

Het revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende training. Het geheim is een trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba beweging wordt er gewerkt aan onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

newstyle zumba

Zumba Toning is een innovatief spiertraining programma. Het combineert Zumba bewegingen met lichte krachttraining, met behulp van “Toningsticks”. Deze uitdagende training verbetert uw spieruithoudingsvermogen tijdens het dansen.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

newstyle_zumba_toning

Cycling & RPM

Indoor Cycling is een conditionele training op een indoor fiets en bijzonder geschikt voor de algehele vetverbranding en het bevorderden van de conditie. De weerstand van uw fiets stemt u af op uw eigen niveau.

Duur: 50 min. Niveau: 3

newstyle indoor cycling

RPM is een interval gerichte indoor fiets training, waarbij u fietst op het ritme van krachtige muziek. Door veel te wisselen in snelheid en weerstand, bereikt u snel resultaat.

Duur: 45 min. Niveau: 3

newstyle rpm

U kunt bij ons ieder uur van de dag fietsen. In de indoor cycling zaal kan op een groot scherm worden mee-gefietst met een virtuele docent. Je kunt elk heel uur op de fiets stappen als er geen Indoor Cycling lessen worden gegeven. U bepaalt uw eigen niveau.

Duur: 55 min. Niveau: 1/2/3/4

newstyle virtual cycling

Fit & Vitaal

Bodyvive is een allround low-impact workout waarbij je zelf kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Het is ideaal voor startende sporters, zwangere (of net bevallen) vrouwen en dus voor iedereen die een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit wil ervaren.
Je maakt gebruik van VIVE tubes (elastieken) en eventueel handgewichten.

Duur: 60 min. Niveau: 1/2

newstyle bodyvive

BODYVIVE is een allround low-impact workout waarbij je zelf kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Het is ideaal voor startende sporters, zwangere (of net bevallen) vrouwen en dus voor iedereen die een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit wil ervaren.
Je maakt gebruik van VIVE tubes (elastieken) en eventueel handgewichten.

Duur: 60 min. Niveau: 1/2

newstyle vitaal

Conditie & fatburning

Body Attack is een sportieve training waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Deze intensieve intervaltraining is een combinatie van aerobics bewegingen (stappen, knieheffen, springen, schaatsbewegingen) en oefeningen gericht op het stabiliseren van je lichaam en kracht.

Duur: 60 min. Niveau: 5

newstyle bodyattack

Bodyattack is een sportieve training waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Deze intensieve intervaltraining is een combinatie van aerobics-bewegingen (stappen, knieheffen, springen, schaatsbewegingen) en oefeningen gericht op het stabiliseren van je lichaam en kracht.

De EXPRESS les is een verkorte ( 30 minuten) versie van de reguliere Bodyattack-les.

newstyle bodyattack express

Bij BodyBoxx leert u boksen op de beat van de muziek, met gebruik van echte bokshandschoenen. Uw lichaam wordt getraind op uithouding, kracht, reflexen en lichaamscontrole.

Duur: 60 min. Niveau: 2

newstyle bodyboxx

Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en uithoudingsvermogen

Duur: 60 min. Niveau: 5

newstyle bodycombat

Bodystep is een cardiotraining met behulp van een step. Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Tijdens de cardio-blokken werk je aan vetverbranding. Er wordt ook meer spierkracht verkregen in buik, billen en benen.

Duur: 60 min. Niveau: 4

newstyle bodystep

Fight en Cardio is vergelijkbaar met Bodycombat. In deze les verbrandt u calorieën door middels van een boks training en verbetert u uw uithoudingsvermogen.

Het verschilt met Bodycombat is dat Fight en Cardio een freestyle les is en daarmee geen vaste choreografie hanteert. De instructeur is daarmee vrij om te variëren in oefeningen.

newstyle fight & cardio

Les Mills GRIT Plyo is een intense workout, gebaseerd op plyometrie. Dit bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven!
Door de principes van plyometrie en kracht-behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessies van 30 minuten op een step een krachtig, behendig en atletisch lichaam.

Duur: 30 minuten. Niveau: 5

newstyle grit plyo

Kickfun is een groepsles, waarbij gebruik wordt gemaakt van een bokszak. Met bokshandschoenen worden verschillende boks- en traptechnieken aangeleerd. In deze les vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten. Een les waarin je conditie opbouwt en elkaar motiveert door samen te werken.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

newstyle kickfun

Newstyle Maximus is een functionele groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen die je om de minuut afwisselt. In de training wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht om kracht, balans en flexibiliteit te trainen. Een gevarieerde training gebaseerd op dagelijkse bewegingen.

Duur: 30 min. Niveau: 2/3

newstyle maximus

Piloxing is een groepsles, waarbij een mix wordt gemaakt in kracht, snelheid en behendigheid van boksen, met opzwepende dans-moves en de specifieke bewegingen van Pilates voor lenigheid en stabiliteit te bevorderen.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

newstyle piloxing

Vanuit basispatronen wordt er een Step-combinaties op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje aangeleerd. Steps richt zich voornamelijk op de choreografie waarmee u op de meeslepende muziek werkt aan uw conditie. Let op! Er zijn verschillende niveaus voor beginners, gemiddeld en gevorderden. Dit niveau verschilt zit alleen in de moeilijkheidsgraad van pasjes op en rond de steps.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3/4

newstyle step

Step & Shape is combinatie tussen Steps en Bodyshape. Vanuit basispatronen wordt er een Step-combinaties op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje aangeleerd. Dit zorgt voor vetverbranding en een verbeterde de conditie. Daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

newstyle step & shape

BELANGRIJK NIEUWS

Helaas is Newstyle tijdelijk gesloten tot en met 9 februari 2021.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de sluiting en onze compensatieregelingen*.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

* Voor Newstyle Leiden kunnen regelingen afwijken.