fbpx
  • Newstyle Bedrijfsfitness

    Houdt uw werknemers gezond en fit

Social Media

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Newstyle Healthcenters bieden wij aan in vier varianten:

Via de bij u bekende intermediairs

Newstyle Healthcenters werkt langjarig intensief en succesvol samen met Intenz Gezondheidsplan, BedrijfsFitnessNederland en BedrijfsFitnessOnline. Bij deze organisaties wordt u uitstekend terzijde gestaan. Als u specifieke vragen en wensen hebt kunt u te allen tijde bij ons terecht via bedrijfsfitness@newstylehealthcenters.com

Vital Care management

Graag inventariseren wij samen met u waar in uw bedrijf de meeste behoefte aan is aan zorg voor werknemers die kampen met verhoogd ziekteverzuim en/of een prestatie verminderende lifestyle. Speciale programma’s kunnen worden samengesteld waarbinnen wij ook adviseren over hoe werknemers zijn te benaderen en hoe beweeglijkheid kan worden gemonitord.

Activity management

Uw bedrijf koopt verantwoord fitness en fitnessbegeleiding in tegen met 15% gekorte tarieven op een selectie uit de gangbare tarieven. De werknemer is in deze versie onze zakenpartner en kosten in dezen uw organisatie niets extra’s.

bedrijfsfitness

Total Offer

Bij Vital Care Management en Activity Management bieden wij partners, ouders, kinderen na 18 jaar en vrienden en kennissen van de werknemers korting aan op een selectie uit de gangbare tarieven. Want samen is altijd leuker en beter dan alleen. Al deze relaties zijn in deze versie onze zakenpartner en kosten in dezen uw organisatie niets extra’s.

Voor vragen of offertes m.b.t. fitnessaanbod aan bedrijven :
T: 0881661000
E: bedrijfsfitness@newstylehealthcenters.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

BELANGRIJK NIEUWS

Helaas is Newstyle tijdelijk gesloten tot en met 9 februari 2021.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de sluiting en onze compensatieregelingen*.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

* Voor Newstyle Leiden kunnen regelingen afwijken.