• Newstyle Bedrijfsfitness

  Houdt uw werknemers gezond en fit

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bij Newstyle Healthcenters bieden wij aan in vier varianten:

Via de bij u bekende intermediairs

Newstyle Healthcenters werkt langjarig intensief en succesvol samen met Intenz Gezondheidsplan, BedrijfsFitnessNederland en BedrijfsFitnessOnline. Bij deze organisaties wordt u uitstekend terzijde gestaan. Als u specifieke vragen en wensen hebt kunt u te allen tijde bij ons terecht via bedrijfsfitness@newstylehealthcenters.com

Vital Care management

Graag inventariseren wij samen met u waar in uw bedrijf de meeste behoefte aan is aan zorg voor werknemers die kampen met verhoogd ziekteverzuim en/of een prestatie verminderende lifestyle. Speciale programma’s kunnen worden samengesteld waarbinnen wij ook adviseren over hoe werknemers zijn te benaderen en hoe beweeglijkheid kan worden gemonitord.

Activity management

Uw bedrijf koopt verantwoord fitness en fitnessbegeleiding in tegen met 15% gekorte tarieven op een selectie uit de gangbare tarieven. De werknemer is in deze versie onze zakenpartner en kosten in dezen uw organisatie niets extra’s.

bedrijfsfitness

Total Offer

Bij Vital Care Management en Activity Management bieden wij partners, ouders, kinderen na 18 jaar en vrienden en kennissen van de werknemers korting aan op een selectie uit de gangbare tarieven. Want samen is altijd leuker en beter dan alleen. Al deze relaties zijn in deze versie onze zakenpartner en kosten in dezen uw organisatie niets extra’s.

Voor vragen of offertes m.b.t. fitnessaanbod aan bedrijven :
T: 0881661000
E: bedrijfsfitness@newstylehealthcenters.com

Newstyle Nieuws

 • De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  Wij zijn deze week succesvol van start gegaan met onze Outdoor Lessen! Hieronder een impressie.Lees meer »
 • Outdoor Groepslessen

  Outdoor Groepslessen

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoor groepslessen aan: Pilates Een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. BodyAttack van Les Mills High-energy intervaltraining voor een betere conditie …Lees meer »
 • Outdoor Fitness

  Outdoor Fitness

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoorlessen aan: BBB Spierversterkende oefeningen gericht op benen, billen en buik. MetCon Focus op aerobe en anaerobe training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Hogere intensiteit trainingen met lage belasting …Lees meer »

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!