• Newstyle Kinderoppas

  Voor kinderen van 0–10 jaar

Social Media

Kinderoppas

Newstyle Healthcenters biedt op verschillende locaties kinderoppas voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Uw kinderen staan altijd onder begeleiding van een vast team van enthousiaste begeleidsters.

Activiteiten

Er worden verschillende leuke activiteiten en themadagen georganiseerd, dus uw kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen. Zowel voor de allerjongste als voor de wat oudere kinderen zijn er geschikte activiteiten op basis van wisselende thema’s waaronder:
Herfst, winter, lente, zomer, Sinterklaas, Carnaval Pasen, vader- en moederdag en Valentijnsdag.

kinderoppas

Kosten kinderoppas

De kosten voor de kinderoppas zijn €2,50 per kind, per keer.
Leden met een VIP pakket hoeven niet voor de kinderopvang te betalen.

Reservering

Reserveren voor de kinderoppas is verplicht. U doet dit online via hetzelfde reserveersysteem als voor groepslessen. Voor het reserveren dient u bij de balie een apart account aan te laten maken. Reserveren werkt vanaf dan precies hetzelfde als voor de groepslessen.

Oudwijk

Ma: 8:45 - 12:15
Wo: 8:45 - 12:15
Za. oneven week: 9:00 - 12:00

Utrecht/Maarssen

Ma t/m vrij: 08.45 - 11.45

Leidsche Rijn

Ma, wo, vrij: 08.45 - 11.45

Vianen

Ma, wo,vrij, zo: 09.00 - 12.00

Nieuwegein

Ma, wo, do, vrij: 08.45 - 12.00
Za: 09.00 - 12.00

Newstyle Nieuws

 • Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Scroll down for english U heeft ons gevraagd om onze corona-veiligheidsmaatregelen te versoepelen. Uw mening is uitermate belangrijk voor ons en leidend, maar elke versoepeling brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Wij zijn bereid alle versoepelingen door te …Lees meer »
 • Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Scroll down for English version Compensatiemogelijkheden Onze centra zijn per 1 juli heropend! Dit betekent dat u weer gebruik kunt maken van onze faciliteiten en diensten, uiteraard conform RIVM-maatregelen. (Let op: u dient te reserveren voor Vrij Fitness via de …Lees meer »
 • Zomerrooster 2020

  Zomerrooster 2020

  Tijdens de zomerperiode (t/m 30 augustus) gelden er voor enkele locaties aangepaste openingstijden en/of zijn er wijzigingen in het groepslesrooster.Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

BELANGRIJK NIEUWS

Door het corona-virus en de bijbehorende maatregelen en hygiëne-standaarden is onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de heropening, onze aangepaste huisregels* en de handleiding voor ons reserveringssysteem, MyLogifit.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

*De huisregels voor Newstyle Leiden kunnen afwijken.