• Fitness Bisonspoor

    24 uur per dag, 7 dagen per week geopend

Sportschool Newstyle voor fitness en groepslessen in Utrecht
24 7 fitness Utrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Social Media

24/7 Sportschool Newstyle Bisonspoor

Bezoek ons aan de Safariweg 302 Maarssen

Newstyle Bisonspoor is de gym voor iedereen. Wij bieden u een prettige fitness omgeving waarin u zich echt thuis voelt.

Naast het winkelcentrum Bisonspoor en recht tegenover het treinstation Maarssen ligt in een nieuwbouwcomplex onze Maarssenbroek-locatie.

Met ruim uitzicht naar twee zijden en volop uitzicht op winkelende en reizende mensen, heeft dit centrum een dynamische uitstraling. De grote parkeergarage van Bisonspoor zorgt voor uw auto. Na uw training kunt u nog snel uw boodschappen doen in het meer dan uitgebreide Bisonspoor winkelcentrum: gemak dient de mens nietwaar?

24/7 Fitness in Maarssen

Sinds begin maart is Bisonspoor de eerste Newstyle 24/7 club! Dit betekent dat u kunt komen sporten wanneer u maar wilt. Elk moment van de dag, 7 dagen per week.

Elke dag is er in de ochtend personeel aanwezig van 08.30 tot 12.30 uur. Op maandag t/m donderdag is er in de avond van 17.30-21.30 uur ook bezetting. Gedurende de tijden van bezetting is de lounge geopend en is het mogelijk om in te schrijven/een dagpas aan te schaffen.

Meer informatie leest u hier

Locatie Newstyle Bisonspoor is de kleinere broer van locatie Utrecht/Maarssen. Toch vindt u ook hier alle moderne apparatuur en functional training in een aparte sectie met TRX-opties en Kettle Bells die u in uw training nodig heeft.
Nieuw zijn ook het squat-rack en de inner- and outer tightrainer Helix. Zeer doelmatige trainingstoestellen die op vele Newstyle-vestigingen zijn te vinden.

U kunt met de twee nabijgelegen locaties leuk afwisselen: de ene dag in de geweldige atmosfeer van locatie Utrecht/Maarssen, de volgende dag in de vaak wat rustiger setting van een overzichtelijk ingerichte en gestylde zaal. Gemakkelijk te doen, want met uw ledenpas bent u welkom op al onze locaties in Utrecht, Vianen, Nieuwegein, Maarssen, De Meern én Leiden.

Veel daglicht, veel glas, sfeervolle belichting en een gezellige lounge. Bisonspoor zorgt voor een echt clubgevoel. Geen wonder dat de bezoekers van Bisonspoor het graag hebben over “hun” club in Maarssen.

Een ruime groepsleszaal geeft een mooie selectie van gewilde groepslessen. Ruime kleedkamers met infrarood sauna’s bieden alle comfort.

Groepslessen Bisonspoor

Bekijk op de groepslesrooster-pagina het rooster van de groepslessen die op deze locatie worden gegeven.

Het complete aanbod aan groepslessen vind je hier.

Newstyle Maarssen/Bisonspoor

Safariweg 302
3605 ME Maarssen
T: 0881661030
E: bisonspoor@newstylehealthcenters.com

Openingstijden

24/7 geopend!

Aanbod

  • Groepslessen
  • Cardio-apparatuur
  • Kracht-apparatuur
  • Inclusief onbeperkt persoonlijke begeleiding (ook mogelijk op afspraak)
  • TRX
  • Buikspierkwartier

  • Kluisjes
  • Kleedruimtes
Grootste Fitness en Groepslessen aanbod in Utrecht!
Sport met 1 pas bij 13 clubs