• De Nieuwegein Stadspas

  Ontvang korting bij Newstyle Nieuwegein

Sport met de Nieuwegein stadspas

Aanbod Stadspas Nieuwegein

Bij Newstyle Healthcenters Nieuwegein ontvangt u korting op uw Onbeperkt Betaalbaarsporten abonnement. Voor iedereen een passend abonnement. De volgende Onbeperkt Betaalbaarsporten abonnementen bieden wij je aan voor de Stadspas Nieuwegein: Bij deelname betaal je bij ons geen inschrijfkosten, geen administratie kosten en geen ledenpas kosten. Bij aanvang al een korting van € 30,00.
52 weken Standaard Onbeperkt sporten abonnement € 25,50*
52 weken Standaard Onbeperkt sporten 60+ abonnement € 20,50*
52 Weken Standaard Onbeperkt sporten tot 18 jaar abonnement
€ 10,50*
*In bovengenoemde tarieven is de Stadspas Nieuwgein korting reeds verrekend. Voor meer informatie staat ons team van locatie Nieuwegein voor je klaar
of kan je even contact opnemen met onze ledenadministratie 088-1661000.

U-pas

Ben je in het bezit van een U-pas en wil je bij Newstyle Healthcenters Nieuwegein sporten, dan kan dat! Kijk op de U-pas pagina voor meer informatie.

Newstyle Healthcenters Nieuwegein

Bekijk op op deze pagina wat onze locatie in Nieuwegein u allemaal te bieden heeft.

Meld je online aan

Bent u in het bezit van een Nieuwegein Stadspas en wilt u graag bij ons komen sporten? Dat kan! Als u hieronder uw gegevens invult, dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijke uitnodiging op de vestiging van Newstyle Healthcenter Nieuwegein.

Gegevens Nieuwegein stadpas houder

Newstyle Nieuws

 • De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  Wij zijn deze week succesvol van start gegaan met onze Outdoor Lessen! Hieronder een impressie.Lees meer »
 • Outdoor Groepslessen

  Outdoor Groepslessen

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoor groepslessen aan: Pilates Een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. BodyAttack van Les Mills High-energy intervaltraining voor een betere conditie …Lees meer »
 • Outdoor Fitness

  Outdoor Fitness

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoorlessen aan: BBB Spierversterkende oefeningen gericht op benen, billen en buik. MetCon Focus op aerobe en anaerobe training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Hogere intensiteit trainingen met lage belasting …Lees meer »

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!