• De Nieuwegein Stadspas

  Ontvang korting bij Newstyle Nieuwegein

Social Media

Sport met de Nieuwegein stadspas

Aanbod Stadspas Nieuwegein

Bij Newstyle Healthcenters Nieuwegein ontvangt u korting op uw Onbeperkt Betaalbaarsporten abonnement. Voor iedereen een passend abonnement. De volgende Onbeperkt Betaalbaarsporten abonnementen bieden wij je aan voor de Stadspas Nieuwegein: Bij deelname betaal je bij ons geen inschrijfkosten, geen administratie kosten en geen ledenpas kosten. Bij aanvang al een korting van € 30,00.
52 weken Standaard Onbeperkt sporten abonnement € 25,50*
52 weken Standaard Onbeperkt sporten 60+ abonnement € 20,50*
52 Weken Standaard Onbeperkt sporten tot 18 jaar abonnement
€ 10,50*
*In bovengenoemde tarieven is de Stadspas Nieuwgein korting reeds verrekend. Voor meer informatie staat ons team van locatie Nieuwegein voor je klaar
of kan je even contact opnemen met onze ledenadministratie 088-1661000.

U-pas

Ben je in het bezit van een U-pas en wil je bij Newstyle Healthcenters Nieuwegein sporten, dan kan dat! Kijk op de U-pas pagina voor meer informatie.

Newstyle Healthcenters Nieuwegein

Bekijk op op deze pagina wat onze locatie in Nieuwegein u allemaal te bieden heeft.

Meld je online aan

Bent u in het bezit van een Nieuwegein Stadspas en wilt u graag bij ons komen sporten? Dat kan! Als u hieronder uw gegevens invult, dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijke uitnodiging op de vestiging van Newstyle Healthcenter Nieuwegein.

Gegevens Nieuwegein stadpas houder

Newstyle Nieuws

 • Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Scroll down for english U heeft ons gevraagd om onze corona-veiligheidsmaatregelen te versoepelen. Uw mening is uitermate belangrijk voor ons en leidend, maar elke versoepeling brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Wij zijn bereid alle versoepelingen door te …Lees meer »
 • Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Scroll down for English version Compensatiemogelijkheden Onze centra zijn per 1 juli heropend! Dit betekent dat u weer gebruik kunt maken van onze faciliteiten en diensten, uiteraard conform RIVM-maatregelen. (Let op: u dient te reserveren voor Vrij Fitness via de …Lees meer »
 • Zomerrooster 2020

  Zomerrooster 2020

  Tijdens de zomerperiode (t/m 30 augustus) gelden er voor enkele locaties aangepaste openingstijden en/of zijn er wijzigingen in het groepslesrooster.Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

BELANGRIJK NIEUWS

Door het corona-virus en de bijbehorende maatregelen en hygiëne-standaarden is onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de heropening, onze aangepaste huisregels* en de handleiding voor ons reserveringssysteem, MyLogifit.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

*De huisregels voor Newstyle Leiden kunnen afwijken.