• Word ook lid bij Newstyle

  Schrijf je vandaag nog in

Inschrijven

Deze pagina is bestemd voor nieuwe leden. Hier kunt u zich inschrijven voor een sportabonnement naar keuze door uw gegevens in te voeren. De inloggegevens die u gebruikt om een account aan te maken kunt u in de toekomst gebruiken om uw account gegevens in te zien en om groepslessen te reserveren of af te zeggen.

Na het inschrijven kunt u zich aan de balie melden van de vestiging waar u zich heeft ingeschreven.

 • U ontvangt daar uw ledenpas
 • Uw abonnement wordt geactiveerd
 • Inschrijfgeld (€10,00), administratiekosten ( €2,50) en de ledenpas (€ 17,50) worden, indien van toepassing, bij het afhalen van de pas aan de balie afgerekend. Bestaande leden die een nieuw abonnement afsluiten betalen geen inschrijfkosten en wanneer u nog in bezit bent van een Newstyle pas dan vervallen ook uiteraard de kosten van een ledenpas.
 • Deze kosten worden bij de inschrijving gespecificeerd.

Bij het activeren van uw abonnement zal u gevraagd worden een ID en bankpas te laten zien.

Newstyle Nieuws

 • De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  Wij zijn deze week succesvol van start gegaan met onze Outdoor Lessen! Hieronder een impressie.Lees meer »
 • Outdoor Groepslessen

  Outdoor Groepslessen

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoor groepslessen aan: Pilates Een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. BodyAttack van Les Mills High-energy intervaltraining voor een betere conditie …Lees meer »
 • Outdoor Fitness

  Outdoor Fitness

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoorlessen aan: BBB Spierversterkende oefeningen gericht op benen, billen en buik. MetCon Focus op aerobe en anaerobe training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Hogere intensiteit trainingen met lage belasting …Lees meer »

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!