• Word ook lid bij Newstyle

  Schrijf je vandaag nog in

Social Media

Inschrijven

Deze pagina is bestemd voor nieuwe leden. Hier kunt u zich inschrijven voor een sportabonnement naar keuze door uw gegevens in te voeren. De inloggegevens die u gebruikt om een account aan te maken kunt u in de toekomst gebruiken om uw account gegevens in te zien en om groepslessen te reserveren of af te zeggen.

Na het inschrijven kunt u zich aan de balie melden van de vestiging waar u zich heeft ingeschreven.

 • U ontvangt daar uw ledenpas
 • Uw abonnement wordt geactiveerd
 • Inschrijfgeld (€10,00), administratiekosten ( €2,50) en de ledenpas (€ 17,50) worden, indien van toepassing, bij het afhalen van de pas aan de balie afgerekend. Bestaande leden die een nieuw abonnement afsluiten betalen geen inschrijfkosten en wanneer u nog in bezit bent van een Newstyle pas dan vervallen ook uiteraard de kosten van een ledenpas.
 • Deze kosten worden bij de inschrijving gespecificeerd.

Bij het activeren van uw abonnement zal u gevraagd worden een ID en bankpas te laten zien.

Newstyle Nieuws

 • Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Scroll down for english U heeft ons gevraagd om onze corona-veiligheidsmaatregelen te versoepelen. Uw mening is uitermate belangrijk voor ons en leidend, maar elke versoepeling brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Wij zijn bereid alle versoepelingen door te …Lees meer »
 • Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Scroll down for English version Compensatiemogelijkheden Onze centra zijn per 1 juli heropend! Dit betekent dat u weer gebruik kunt maken van onze faciliteiten en diensten, uiteraard conform RIVM-maatregelen. (Let op: u dient te reserveren voor Vrij Fitness via de …Lees meer »
 • Zomerrooster 2020

  Zomerrooster 2020

  Tijdens de zomerperiode (t/m 30 augustus) gelden er voor enkele locaties aangepaste openingstijden en/of zijn er wijzigingen in het groepslesrooster.Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

BELANGRIJK NIEUWS

Door het corona-virus en de bijbehorende maatregelen en hygiëne-standaarden is onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de heropening, onze aangepaste huisregels* en de handleiding voor ons reserveringssysteem, MyLogifit.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

*De huisregels voor Newstyle Leiden kunnen afwijken.