• Wellness & Health

  Voor een gezond en ontspannen lichaam

Wellness & health

Een gezond en ontspannen lichaam bereikt u niet alleen door te sporten. Goede voorbereiding, herstel en juiste voeding zijn onderdeel van algeheel welzijn. Newstyle Healthcenters biedt hiervoor verschillende faciliteiten.

Sauna

Een saunabezoek bevordert de bloedsomloop en helpt het lichaam afvalstoffen af te scheiden. Na het sporten kan een bezoek aan de sauna verlichting bieden bij pijnlijke spieren.

In de sauna is het niet toegestaan om kleding te dragen. Gebruik een handdoek om u in de wikkelen of om op te zitten. De sauna’s zijn gescheiden en bevinden zich in de kleedkamers met uitzondering van de locaties Vianen en Nieuwegein. In Nieuwegein is op donderdag van 0:700 tot 18:00 uur alleen voor de dames bestemd

sauna

Zonnebank

Een kleine dosis zonlicht op regelmatige basis stimuleert een groot aantal lichaamsprocessen. Zowel de doorbloeding van huid en spieren, als verschillende klierfuncties worden aanzienlijk verbeterd. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten. Daarnaast vermindert vitamine D de kans op borstkanker, prostaatkanker, mutiple sclerose, psoriasis-achtige aandoeningen en depressies. Zonnen ontspant de spieren en is daarom  een fijne afsluiting van het sporten. Zonnen dient altijd op verantwoorde wijze te gebeuren en met mate. Bij Newstyle zont u standaard niet langer dan 10 minuten per keer.

zonnebank

Soumy’s Beauty Laser

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen pijn en ongemak die zo een behandeling met zich meebrengt?
Soumy’s Beauty Laser biedt u een comfortabele manier die er voor zorgt dat het haar definitief wordt verwijderd, met de SHR technologie (Soprano Hair Removal)

Newstyle leden profiteren van een korting op alle behandelingen!

http://soumysbeautylaser.nl/

beauty laser

Belly Attack

De wireless infrarood technologie van Belly Attack maakt het mogelijk meer resultaat te behalen tijdens het sporten.
Door het dragen van de Belly Attack wordt extra warmte gecreëerd rondom de taille. De warmte zorgt ervoor dat watermoleculen worden aangesproken. Deze zorgen op hun beurt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook zorgt de infrarood techniek voor een verwijding van de haarvaatjes, wat een verbetering van de bloedcirculatie ten gevolg heeft. Vetcellen krijgen door een verbeterde bloedcirculatie de mogelijkheid om hun stoffen af te zetten aan de bloedvaten. Daardoor raak je uiteindelijk vetten kwijt.

belly attack

Belly Attack is een aanvulling op een goede training. Voor het gewenste resultaat is een training van 45 minuten, 3 maal per week aan te raden.

Newstyle Nieuws

 • De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  De eerste Newstyle Outdoor Lessen zijn een succes!

  Wij zijn deze week succesvol van start gegaan met onze Outdoor Lessen! Hieronder een impressie.Lees meer »
 • Outdoor Groepslessen

  Outdoor Groepslessen

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoor groepslessen aan: Pilates Een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. BodyAttack van Les Mills High-energy intervaltraining voor een betere conditie …Lees meer »
 • Outdoor Fitness

  Outdoor Fitness

  Gewaardeerde leden, Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoorlessen aan: BBB Spierversterkende oefeningen gericht op benen, billen en buik. MetCon Focus op aerobe en anaerobe training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Hogere intensiteit trainingen met lage belasting …Lees meer »

Instagram

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!