• Newstyle PT

  Één op één persoonlijke begeleiding

Social Media

Personal training

Op de vloer krijgen onze fitnessbegeleiders steeds vaker de vraag of zij ook één op één sessies kunnen aanbieden gedurende een langere periode, meerdere keren per week. Om aan deze wens te kunnen voldoen heeft Newstyle onlangs Personal Training geïntroduceerd.

Verschil tussen PT en begeleiding

Onze fitnessbegeleiders zijn er voor alle leden en bedienen alle leden. De fitnessinstructeurs lopen rond, attenderen onze leden op een correcte houding, geven circuit- en smallgrouptrainingen en kunnen voor u met een interval van 6 tot 8 weken steeds nieuwe trainingsschema’s voor u maken. Daarnaast begeleidt de instructeur een nieuw lid minimaal drie keer bij de start van het sport-traject.

Personal training

Wilt u meer, bijvoorbeeld omdat u een specifiek trainingsdoel heeft, zowel fysieke als mentale coaching wenst of omdat u individuele begeleiding wenst bij een complete gezonde levensstijl? Dan is Personal Training iets voor u.
Bij Personal Training wordt u aan de hand genomen door uw trainer en krijgt u zowel fysieke als mentale coaching om uw doel te bereiken. U krijgt gedurende een langere periode van een aantal maanden meerdere keren per week een individuele trainingssessie. Binnen de door de Personal Trainer gestelde tijd behaalt u uw doel daarom gegarandeerd.

De voordelen van PT

 • Zeer individuele begeleiding
 • Een stok achter de deur
 • Specialisatie in zowel training als voeding
 • Intensieve en regelmatige begeleiding

Wanneer kunt u er gebruik van maken?

Op alle Newstyle locaties kan Personal Training worden aangeboden. Geef uw belangstelling aan bij de balie en er wordt contact met u opgenomen.

Interesse?

Voor informatie en het boeken van een eerste afspraak kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. ledenadmin@newstylehealthcenters.com

Newstyle Nieuws

 • Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Versoepeling corona veiligheidsmaatregelen

  Scroll down for english U heeft ons gevraagd om onze corona-veiligheidsmaatregelen te versoepelen. Uw mening is uitermate belangrijk voor ons en leidend, maar elke versoepeling brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Wij zijn bereid alle versoepelingen door te …Lees meer »
 • Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Compensatiemogelijkheden & Aanbod Groepslessen

  Scroll down for English version Compensatiemogelijkheden Onze centra zijn per 1 juli heropend! Dit betekent dat u weer gebruik kunt maken van onze faciliteiten en diensten, uiteraard conform RIVM-maatregelen. (Let op: u dient te reserveren voor Vrij Fitness via de …Lees meer »
 • Zomerrooster 2020

  Zomerrooster 2020

  Tijdens de zomerperiode (t/m 30 augustus) gelden er voor enkele locaties aangepaste openingstijden en/of zijn er wijzigingen in het groepslesrooster.Lees meer »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

BELANGRIJK NIEUWS

Door het corona-virus en de bijbehorende maatregelen en hygiëne-standaarden is onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent.

Graag verwijzen wij u door naar het laatste nieuws over de heropening, onze aangepaste huisregels* en de handleiding voor ons reserveringssysteem, MyLogifit.

Houd de nieuwsberichten op de website en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

*De huisregels voor Newstyle Leiden kunnen afwijken.