Zomerrooster voorbij!

Komt u ook weer in beweging bij Newstyle Healthcenters?

Juist in deze tijd is het extra belangrijk om aan uw weerstand te blijven werken. Door gevarieerd te eten en regelmatig te sporten houdt u uw conditie op peil. Samen met de afstands- en hygiëne-maatregelen zijn dit de beste manieren om je te wapenen tegen het corona-virus.

Reguliere rooster

Met ingang van 31 augustus geldt op elke vestiging weer het reguliere rooster. Check voor de actuele openingstijden uw clubpagina op onze website.

Kinderopvang

Met ingang van 31 augustus kunt u op de vestigingen Ambachtsweg, Nieuwegein, Oudwijk en Vianen weer gebruik maken van de kinderopvang.

Heeft u een VIP-abonnement voor de kinderopvang? Dan dient uw abonnement weer te worden geactiveerd. Hiervoor kunt u mailen naar de ledenadministratie, ledenadmin@newstylehealthcenters.com. Ook kunt u even telefonisch contact opnemen met uw vestiging om de reservering te maken.

Groepslessen

Wist u ook dat veel groepslessen en functional trainingen weer terug zijn? Bekijk het lesrooster op de My Logifit App of op de lesrooster pagina op onze website.

Helaas kunnen wij op de vestiging Hoograven en Croeselaan geen groepslessen aanbieden. De groepsleszalen op deze vestigingen voldoen niet aan de veiligheidsmaatregelen van de RIVM. Wij hopen op uw begrip. Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om uw lidmaatschap tijdelijk op te schorten, of uit te wijken naar één van onze andere vestigingen bij u in de buurt, zoals:

  • Oudegracht: ± 2,6 km
  • Oudwijk: ± 2,9 km
  • Groeneweg: ± 3,5 km

Wij hopen u gauw weer op onze vestigingen terug te zien!