Outdoor Fitness

Gewaardeerde leden,

Vanaf maandag 18 mei bieden wij de volgende outdoorlessen aan:

BBB

Spierversterkende oefeningen gericht op benen, billen en buik.

MetCon

Focus op aerobe en anaerobe training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Hogere intensiteit trainingen met lage belasting

Strength

Spierversterkende oefeningen voor het opbouwen en behoud van kracht. Denk aan isolatieoefeningen zoals push-ups, squats en pulls, eventueel met bodypump stang en andere materialen. De nadruk ligt niet altijd op conditie;

Outdoor Functional

Stationtraining met functionele oefeningen die in het dagelijks leven gebruikt worden. Er is veel variatie en afwisseling tijdens de training, de intensiteit is hoog en iedereen werkt op zijn eigen niveau. Vergelijk het met de circuit- en functional trainingen binnen.

Locaties:

 • Graag verzamelen bij de vestiging. Indien de les ergens anders plaats vindt, zal de instructeur de groep naar de juiste plek begeleiden.
 • Zolang onze centra’s van overheidswege gesloten zijn, zullen wij gebruik moeten maken van openbare ruimten (buitenlocaties). Het kan dan ook voorkomen dat de door ons gekozen plekken plots druk bezocht worden. In dit geval moeten wij uitwijken naar een andere plek. Dit is van belang om jouw en onze veiligheid te kunnen waarborgen en om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. Wij begrijpen dat wij hiermee een beroep doen op jouw flexibiliteit en begrip.

Maximum aantal deelnemers:

16 (dit kan afwijken per locatie/lessoort).

Lesduur:

30-75 minuten

Reserveren:

Je kunt jouw plek vanaf zaterdag 16 mei reserveren via de My Logifit app. Dit werkt hetzelfde als het reserveren voor reguliere groepslessen.

Om ieders veiligheid te kunnen waarborgen, vragen wij je rekening te houden met de volgende regels:

 • Bewaar te allen tijden 1,5 meter afstand tot elkaar
 • Neem eigen bidon en handdoek mee
 • Maak thuis gebruik van sanitaire voorzieningen
 • Wanneer je deelneemt aan een Body & Mind les verzoeken wij je vriendelijk om een eigen matje mee te nemen
 • Het is onder geen enkele voorwaarde toegestaan om materiaal te delen/over te dragen. Wanneer wij dit toch zien gebeuren, zijn wij genoodzaakt om je weg te sturen. Dit omdat wij verplicht zijn om ons aan de RIVM-richtlijnen te houden.
 • Kom niet (veel) te vroeg naar de les, 5 minuten van tevoren is voldoende
 • Wacht op afstand tot de leswissel
 • Ga na de les meteen naar huis, blijf niet hangen 
 • Horecamogelijkheden blijven voorlopig gesloten

In de komende dagen maken wij het lesrooster bekend via de website en onze app. Het lesrooster zal dagelijks aangevuld worden. Voor Outdoor lessen selecteer je de vestiging waarvan je het Outdoor aanbod wilt bekijken in het lesrooster.

Wij kijken er naar uit om je weer te zien!