Heropening per 1 Juli definitief!

Staat u ook al te springen om weer te komen sporten?

Graag informeren wij u over de heropening van Newstyle. In deze mail komen wij kort terug op de veiligheid, ons reserveringsbeleid en ons groepslesaanbod. Verder ontvangt u onze huisregels per 1 juli en informeren wij u over uw lidmaatschap en de verschillen per vestiging.

Veiligheid

Wij willen met klem benadrukken dat het enorm belangrijk is dat u alleen komt sporten als u en uw huisgenoten geen klachten hebben, zoals verkoudheids-, benauwdheidsklachten en/of koorts. Bij klachten verzoeken wij u thuis te blijven. Het kan zijn dat we u bij binnenkomst een aantal vragen stellen.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze vestigingen veilig zijn voor u en voor onze medewerkers. Wij houden de richtlijnen en regels nauwlettend in de gaten. Het kan daarom voorkomen dat wij gaandeweg ons beleid en onze regels aanpassen.

Aangepaste huisregels

Onze aangepaste huisregels vindt u hier.

Reserveringsbeleid

Zoals wij u vorige week hebben geïnformeerd, vragen wij u altijd te reserveren via de My Logifit App. De handleiding voor de app vindt u hier.

U kunt maximaal drie dagen van tevoren reserveren. Daarnaast kunt u maximaal 1 reservering vooruit plannen. Dit komt erop neer dat u pas een nieuwe reservering kunt maken als u gesport heeft.

Mocht u problemen ondervinden met het aanmaken van een account of het maken van een reservering, dan kunt u contact opnemen met uw vestiging. Wij helpen u graag verder.

Groepslessen

Wij doen ons uiterste best om u een zo compleet mogelijk aanbod van groepslessen aan te bieden. Bekijk het lesrooster op de website of in de app voor het actuele aanbod. Wij zullen regelmatig evalueren en waar mogelijk het groepslesaanbod uitbreiden.

Als hier een mogelijkheid toe is, verplaatsen wij onze groepslessen naar binnen. Dit kan verschillen per vestiging. Een deel van onze groepslessen zullen wij om die reden outdoor blijven aanbieden.

Uw abonnement

 • Heeft u ons optimaal gesteund? 
  Wij danken u zeer hartelijk voor uw steun!
 • Heeft u voor de 50% of 100% optie gekozen?
  Uw abonnementsgeld van eind juni hebben wij niet geïncasseerd. Vanaf de incasso van eind juli verrekenen wij de korting over uw abonnementskosten over zes maandelijkse termijnen. Binnenkort ontvangt u meer informatie hierover.
 • Heeft u uw abonnement opgeschort?
  Dan wordt uw abonnement per 1 juli weer geactiveerd, tenzij u iets anders heeft afgesproken met onze ledenadministratie. U kunt reserveren zodra uw opschorting is afgelopen.
 • Heeft u een VIP-pakket?
  Vooralsnog zullen wij de kosten van de VIP-pakketten niet incasseren, tenzij u gebruik maakt van de kinderopvang.

Sportieve groet,

Team Newstyle