Diverse locaties voorzien van nieuwe materialen en apparaten!

Op diverse locaties zijn er nieuwe materialen en apparaten. We hebben onder andere nieuwe spinning fietsen, de Concept 2 SkiErg, roeier en bike, een Rogue echo bike en nieuwe dumbbells (tot 60 kg!) en schijven. Hieronder lees je op welke locatie je wat kunt vinden.

Newstyle Healthcenters Oudwijk

Quinn spinningfietsen
Onze locatie Oudwijk is voorzien van gloednieuwe Quinn spinningfietsen met de mogelijkheid je eigen smartphone te koppelen aan de fiets om zo je prestatie te kunnen zien. De data wordt ook opgeslagen in de cloud, zodat je je gegevens gemakkelijk kunt bijhouden en terugvinden. Bekijk hier hoe je de app kan gebruiken.

https://www.quinn-sports.nl

Hoogwaardige PU dumbbells
Tevens zijn de dumbbells op locatie Oudwijk vervangen door nieuwe zeer hoogwaardige PU dumbbells.

Newstyle Healthcenters Maarssen

Concept 2 machines
Er zijn drie nieuwe Concept 2 machines geplaatst op onze locatie aan de Ambachtsweg. Een Roeier, een SkiErg en een Bike. Met deze combinatie is ook een triatlon te realiseren door de toestellen met elkaar te verbinden.
https://www.concept2.nl

Upgrade spinning fietsen
Onze spinning fietsen zijn voorzien van de mogelijkheid je smartphone te koppelen met de fiets om zo je eigen prestatie te kunnen zien. De data wordt ook opgeslagen in de cloud om zo je gegevens thuis terug te kunnen zien. Bekijk hier hoe je de app kan gebruiken.

Nieuwe Roque echo bike
Tevens is er een nieuwe Rogue echo bike geplaatst.
Rogue echo bike

Hoogwaardige dumbbells en gewichtsschijven
Er zijn nieuwe zeer hoogwaardige dumbbells en gewichtsschijven geplaatst in de Fitness&Kracht. De dumbbells gaan tot maar liefst 60 kg!

Newstyle Healthcenters Bisonspoor

Op locatie Bisonspoor zijn 11 nieuwe spinningfietsen geplaatst voor groepslessen.