Corona Update – Verlenging Lockdown

De overheid heeft besloten, de lockdown te verlengen. Daardoor blijven alle locaties van Newstyle tot en met dinsdag 9 februari gesloten.

Blijf in beweging!

Het is verleidelijk om niet te sporten als u niet uw gebruikelijke routine kunt volgen. Het advies om te blijven sporten blijft echter onverminderd van kracht! Houd uw conditie op peil en wapen u tegen het coronavirus door uw weerstand te optimaliseren.
Onze livestreamlessen via Zoom zijn een groot succes. Een steeds grotere groep leden weet onze lessen te vinden en doet enthousiast mee. Wij zijn ontzettend blij met uw betrokkenheid en hopen dat u dit blijft doen! Lees hier meer over onze livestream groepslessen.

Blijft u ons steunen?

Wij hopen dat u heeft ervaren hoe Newstyle zich het afgelopen jaar heeft ingezet om u als lid zo goed mogelijk te bedienen. Dit is en blijft onze eerste prioriteit! Momenteel zijn wij dan ook druk bezig met de livestream lessen en het plegen van onderhoud aan onze vestigingen. Al uw vragen beantwoorden wij binnen 48 uur.

U steunt ons door uw lidmaatschap te blijven voldoen!

Opnieuw doet deze crisis een beroep op uw geduld en solidariteit.
Wij vragen dan ook om uw steun zodat wij in staat blijven om onze medewerkers door te betalen en om aan onze overige financiële verplichtingen te voldoen. De vele steunbetuigingen die wij ontvangen hebben, zijn hartverwarmend en stemmen ons hoopvol. Dank voor uw aanhoudende support!

Compensatie opties

Uiteraard kunt u kiezen om uw abonnement op te schorten; te bevriezen. Wij doen echter een serieus beroep op u om uw contributie te blijven betalen zodat Newstyle en alle medewerkers weer optimistisch de toekomst tegemoet kunnen zien. Het einde van de pandemie is in zicht maar de weg er naar toe zal nog hobbelig zijn. Samen komen we hier doorheen.

Mocht u besluiten uw contributie door te betalen, dan bieden wij u de mogelijkheid om te worden gecompenseerd.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Een gratis VIP-abonnement voor het aantal weken dat wij gesloten zijn
  • Eén PT sessie met een van onze personal trainers ter waarde van 65 EUR. Voor abonnementen met meerdere deelnemers geldt een duo PT sessie ter waarde van 130 EUR.

U kunt uw voorkeursoptie doorgeven aan ledenadmin@newstylehealthcenters.com. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Wellicht had u al gekozen voor het opschorten van uw abonnement. In dit geval wordt uw opschorting verlengd tot het einde van de lockdown.

Wij wensen u het allerbeste en hopelijk snel tot ziens.