Corona Update

Goed nieuws: ondanks de verscherpte anti-corona maatregelen van de regering mogen de sportscholen open blijven. Wij zijn blij verheugd dat het belang van sporten door de regering wordt erkend!

De verscherpte maatregelen hebben wel een gevolg voor sporters: de komende twee weken mogen geen groepslessen plaatsvinden. Alle groepslessen die u voor de komende twee weken bij ons hebt geboekt, moeten dus worden gecanceld.

Hoewel we het spijtig vinden dat we u niet op onze vestigingen kunnen voorzien van live groepslessen, zullen wij onvermoeibaar doorgaan met onze missie om u fit te houden.

Vanaf morgen zullen wij u dan ook vele online livestream (groepslessen) aanbieden. Uiteraard kunt u ook altijd een les volgen via ons YouTube kanaal.

Dit zijn de regels op een rijtje.

  • Groepslessen zijn verboden.
  • Voor de groepsleszaal geldt nog steeds, waar 1,5 meter kan worden geborgd, een maximum aantal van 30 personen per ruimte, maar groepslessen mogen niet worden gegeven. Wel kan deze ruimte worden benut voor individuele training.
  • Maximaal 2 personen mogen in een groepje met elkaar sporten (binnen en buiten).
  • Dat betekent: voor binnensporten is het maximum 2 personen per groepje (exclusief instructeur), en een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.
  • Ook voor buitensporten is het maximum 2 personen per groepje (exclusief instructeur).

Wij hopen op uw begrip en steun de komende periode!