Heropening in zicht! Gebruik MyLogifit app

De heropening van de sportscholen is in zicht! Volgende week ontvangt u meer informatie over de opening en de exacte werkwijze van Newstyle Healthcenters.*

OUTDOOR & INDOOR SPORTEN

Om alle leden per 1 juli zo goed mogelijk te kunnen bedienen, blijven wij outdoor groepslessen aanbieden. Daarnaast kunt u per 1 juli ook gebruik maken van onze vertrouwde indoor faciliteiten.

RESERVEREN

Ook voor indoor sporten zullen wij ons reserveringssysteem (My Logifit) in gebruik nemen. Gebruikt u dit systeem nog niet? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de My Logifit App te downloaden.

Met dit reserveringssysteem:

  • Houden wij onze centra veilig en houden wij zicht op het maximum aantal toegestane bezoekers.
  • Kunnen wij zoveel mogelijk leden bedienen en heeft iedereen een eerlijke kans om te sporten.
  • Kunt u meerdere keren per week sporten. U kunt maximaal 1x vooruit reserveren voor indoor sporten (‘Vrij Fitness’). Dit komt erop neer dat u pas een nieuwe reservering kunt maken als u heeft gesport.

Heeft u de app al in gebruik? Dan hoeft u niets te doen.

Downloaden My Logifit App 
Het zal helaas niet mogelijk zijn om te sporten zonder reservering. Alleen op die manier kunnen wij uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. De week voor 1 juli zullen wij ‘Vrij Fitness’ beschikbaar maken voor reservering. De handleiding voor de My Logifit App vindt u hier.

Hulp nodig?
Mocht u problemen ondervinden, of niet beschikken over een computer of smartphone, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 088 166 1000. U wordt dan doorgeschakeld naar de ledenadministratie of één van de vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag om uw account te activeren en te helpen met reserveren.

Wij kijken er naar uit om u weer persoonlijk te begroeten!

Met sportieve groeten,

Team Newstyle

*Begin juni hebben wij u geïnformeerd over de (waarschijnlijke) heropening van de sportscholen per 1 juli aanstaande. Op dit moment zijn de exacte hygiënestandaarden waaraan Newstyle moet voldoen nog niet geheel duidelijk. Deze zullen 1 week van tevoren bekend gemaakt worden door het RIVM. Zodra de richtlijnen bekend zijn, zullen wij u verder informeren.